Kwaliteit voorop

Goed gereedschap is het halve werk

Genieten van gitaarspelen begint met een goed instrument van goede kwaliteit. Dat geldt – hoe vreemd het misschien ook klinkt- juist voor beginnende muzikanten. Want op een goed instrument speel je makkelijker en klinkt het direct beter. Aan een goede gitaar hangt een prijskaartje. Dat is waar. Maar waarom zou je meteen een instrument kopen? Zeker als je eerst de kat nog uit de boom wilt kijken.

Aanbevolen door gitaardocenten

De klassieke gitaar die wij verhuren is van het merk Salvador Cortez en heeft een massief ceder bovenblad voor een extra rijke en mooie klank. Hiermee is deze gitaar een uitstekend studie-instrument.

Al veel gitaardocenten wijzen hun leerlingen om die reden op het huursysteem van GITAAR-HUREN.NL, waarmee ze eenvoudig en onbezorgd een start kunnen maken met lessen zonder daarvoor een duur instrument aan te hoeven schaffen. GITAAR-HUREN.NL biedt hoogwaardige instrumenten aan waar ook docenten achter staan en waarvan onderschreven is dat de leerlingen hier meer plezier aan beleven.

Gebruik op scholen

Diverse scholen maken gebruik van ons huursysteem. Waarom? Transparantie, geen onvoorziene kosten en daarnaast nog goede service. Leerlingen kunnen op school zorgeloos gebruik maken van de gehuurde instrumenten. Voor zowel korte als lange schoolprojecten is dit huursysteem in te zetten. Ook als school profiteert u van de voordelen van dit unieke systeem. Voor maatwerk kunt u contact met ons opnemen. Wij denken en werken graag met u mee.