Zo werkt ons flexibele huursysteem

Het huursysteem

Om de start van je gitaaravontuur zo eenvoudig mogelijk te maken bieden wij een flexibel huursysteem waarmee je alle kanten op kan. De huurovereenkomst is per maand opzegbaar. Besluit u later om de gitaar alsnog aan te schaffen, dan wordt de reeds betaalde huur in mindering gebracht op de verkoopprijs. En heb je een maatje groter nodig dan wordt het instrument zonder bijkomende kosten omgeruild.

Lage kostenPer maand opzegbaarNiks duurder dan kopen, Geheel online te regelen

 Zo werkt het:

  • Al vanaf € 8,95 per maand huur je bij ons een gitaar plus bijbehorende accessoires. Je betaalt eenmalig een borgsom van € 60,00 welke je terug krijgt als de gitaar en toebehoren in goede orde retour komt.
  • De duur van de huurovereenkomst is 1 maand en wordt telkens stilzwijgend verlengt. Je kunt dus maandelijks bepalen of je blijft huren of dat je de huurovereenkomst beëindigt.
  • Daarnaast heb je de mogelijkheid om het instrument van ons over te nemen. De reeds betaalde huur – met een maximum van 6 maanden – wordt op de verkoopprijs in mindering gebracht.

Dat was alles!

Toch kunnen wij ons voorstellen dat je nog wat vragen hebt. Het antwoord op de meest voorkomende vragen vindt je bij de Veelgestelde vragen. Uiteraard mag je ons ook gewoon bellen, een mailtje sturen of langskomen in Almere. We staan je graag te woord. Ons adres en contactgegevens vind je hier